Ασφάλεια Αυτοκινήτου

Βρες την ιδανική ασφάλεια αυτοκινήτου για το όχημά σου, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Σύγκρινε έως 27 ασφαλιστικές εταιρείες και αγόρασε χωρίς δικαιολογητικά σε 1 λεπτό.

Διαθέσιμα πακέτα στην ασφάλεια αυτοκινήτου

Δημοφιλείς προαιρετικές καλύψεις

Οδική Βοήθεια

οδικη βοηθεια

Η οδική βοήθεια είναι μια προαιρετική κάλυψη με κόστος μόλις 10€ / εξάμηνο. Καλύπτει μεταφορά για οποιαδήποτε βλάβη παρουσιάσει το όχημά σας.

Θραύση Κρυστάλλων

οδικη βοηθεια

Η κάλυψη της θραύσης κρυστάλλων επιδιορθώνει ή αντικαθιστά το ραγισμένο σας τζάμι με ελάχιστο ή καθόλου κόστος για εσάς!

Νομική Προστασία

νομικη προστασια

Η νομική προστασία είναι απαραίτητη για μια δύσκολη στιγμή, όπως αν υπάρχουν διαφωνίες σχετικά με την αποζημίωση σε ένα τρακάρισμα.

Προσωπικό Ατύχημα

προσωπικο ατυχημα

Η κάλυψη προσωπικού ατυχήματος σας αποζημιώνει για τραυματισμό που προέκυψε εξαιτίας τροχαίου ατυχήματος.

Διαθέσιμες ασφαλιστικές καλύψεις

Επιλογές στη διάρκεια ασφάλισης

Μηνιαία

μηνιαία ασφάλεια

Η μηνιαία ασφάλεια σας προσφέρει το πλεονέκτημα του χαμηλού κόστος ασφάλισης σε ειδικές περιπτώσεις όπως αν θέλετε να μεταβιβάσετε το όχημά σας ή να το μεταφέρετε προς το συνεργείο ή το ΚΤΕΟ.

Τρίμηνη

τριμηνη ασφάλεια

Η τρίμηνη ασφάλεια αυτοκινήτου έχει αναλογικά το πιο ακριβό κόστος σε σχέση με την εξάμηνη και την ετήσια διάρκεια. Αν όμως θέλετε να πληρώνετε μικρότερο ποσό, τότε αυτή είναι η ιδανική διάρκεια για εσάς.

Εξάμηνη

εξαμηνη ασφαλεια

Η εξάμηνη ασφάλεια αυτοκινήτου σας επιτρέπει να πληρώνετε 2 φορές το χρόνο για το συμβόλαιό σας και σας δίνει αρκετές καλές τιμές ασφάλισης, που έχουν μεγαλύτερη έκπτωση έναντι της τρίμηνης ασφάλισης.

Ετήσια

ετησια ασφαλεια

Η ετήσια ασφάλεια αυτοκινήτου είναι η πιο οικονομική ασφάλιση καθώς σας προσφέρει έκπτωση που μπορεί να φτάσει ακόμα και το 42% σε σχέση με μια μηνιαία ασφάλεια. Πληρώνετε 1 φορά το χρόνο, ξεγνοιάζετε ενώ επιπλέον έχετε τη δυνατότητα να αγοράσετε ασφάλεια αυτοκινήτου με άτοκες δόσεις μέσω πιστωτικής κάρτας που μπορείτε να εξοφλήσετε σε έως 12 δόσεις!

Τι επηρεάζει το κόστος ασφάλισης

Χαρακτηριστικά αυτοκινήτου

Τα χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου όμως μοντέλο, κυβικά και 1η άδεια κυκλοφορίας είναι από τους παράγοντες που επηρεάζουν το κόστος της ασφάλειάς σας.

Διεύθυνση έδρας

Ο ΤΚ της μόνιμης κατοικίας σας, όπως αναγράφεται στην άδεια κυκλοφορίας, επηρεάζει σημαντικά στην ασφάλεια αυτοκινήτου τις τιμές και το τελικό ασφάλιστρο. Η επαρχία συνήθως έχει πιο φθηνό κόστος ασφάλισης, σε σχέση με την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.

Ηλικία οδηγού

Ένας νέος οδηγός με λίγα έτη διπλώματος πληρώνει υψηλότερη ασφάλεια σε σχέση με έναν έμπειρο οδηγό ηλικίας 45 ετών.

Διάρκεια ασφάλισης

Η ετήσια ασφάλεια προσφέρει έως και 42% έκπτωση, ανάλογα με τις προσφορές των εταιρειών. Αναλογικά, η πιο ακριβή ασφάλεια είναι η μηνιαία.

Επάγγελμα

Ορισμένα επαγγέλματα έχουν έκπτωση στην ασφάλιση, από τις ασφαλιστικές εταιρείες. Αυτές οι εκπτώσεις εμφανίζονται στη φόρμα αναζήτησης.

Bonus Malus

Όσο υψηλότερο το Bonus Malus, τόσο μεγαλύτερα και τα ασφάλιστρα που θα καταβάλλει ο οδηγός. 

Αξία αυτοκινήτου

Στα πακέτα πυρός/κλοπής και στη μικτή ασφάλεια, όσο υψηλότερη η αξία του αυτοκινήτου, τόσο μεγαλύτερη αντίστοιχα θα είναι και η ασφάλεια που θα πρέπει να πληρώσει!

Ποσό απαλλαγής

Στα πακέτα με εξτρά καλύψεις, όπως πυρός/κλοπής και πλήρη μικτή ασφάλιση, όσο μεγαλύτερη η απαλλαγή τόσο θα μειώνεται το κόστος ασφάλειας ενώ αντίστοιχα θα αυξάνεται σε περίπτωση μείωσης της απαλλαγής.

Τιμές ασφάλειας αυτοκινήτου

Οι τιμές στην ασφάλεια αυτοκινήτου διαφοροποιούνται ανάλογα το μοντέλο αλλά και τους άλλους παράγοντες που επηρεάζουν το τελικό κόστος, όπως τους αναλύσαμε παραπάνω.

Ενδεικτικά, οι τιμές για μια βασική ασφάλεια σε ένα toyota Yaris 1000 κυβικά  στον ΤΚ 14451, διαμορφώνονται ως εξής:

Μηνιαία Ασφάλεια: 18,57€

Τρίμηνη ασφάλεια: 33,98€

Εξάμηνη: 59€

Ετήσια: 103€

Η τιμολόγηση έγινε για οδηγό 40 ετών με 22 έτη διπλώματος στη βασική ασφάλεια χωρίς άλλες προαιρετικές καλύψεις.

Κάθε συμβόλαιο είναι διαφορετικό και οι τιμές αλλάζουν ανάλογα με τα δεδομένα του κάθε οδηγού αλλά και του οχήματος.

Πάρτε μια προσφορά μέσα από την ιστοσελίδα μας και δείτε άμεσα σε 1 λεπτό το κόστος ασφάλισης για το δικό σας όχημα!

Σύγκριση τιμών και καλύψεων

Ο τρόπος για να κάνετε στην ασφάλεια αυτοκινήτου σύγκριση τιμών και καλύψεων είναι πολύ εύκολος και άμεσα θα βρείτε όλες τις διαθέσιμες προσφορές αλλά και το ποια ασφαλιστική καλύπτει τις ανάγκες σας!

Για την καλύτερη δυνατή σύγκριση τιμών και για να αγοράσετε το ιδανικό συμβόλαιο ασφάλισης, μπορείτε να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

 

Προσδιορίστε τις ανάγκες σας: Πριν αρχίσετε να συγκρίνετε τιμές, είναι σημαντικό να ορίσετε τις ανάγκες που έχετε και τις καλύψεις που επιθυμείτε. Αυτό θα εξαρτηθεί από παράγοντες όπως το μοντέλο του αυτοκινήτου που ασφαλίζετε, την ηλικία σας, κ.α.

Δείτε 3-5 προσφορές: Όταν ψάχνουμε προσφορές, καλό είναι να επικεντρωθούμε σε 3 έως 5 προσφορές. Αν κοιτάμε λιγότερες προσφορές, μπορεί να χάσουμε κάποιο πακέτο ασφάλισης που μας καλύπτει και είναι σε καλή τιμή. Από την άλλη, αν κοιτάμε και συγκρίνουμε περισσότερα πακέτα, τότε είναι πολύ πιθανόν να αρχίσουμε να μπερδευόμαστε.

Μην ξεχνάτε τις εκπτώσεις: Πέρα από τις σημαντικές φθηνές τιμές που σας προσφέρουμε στην ασφάλεια αυτοκινήτου, υπάρχουν κι αρκετές προσφορές από τις ασφαλιστικές εταιρείες που μειώνουν το κόστος ασφάλισης έως και 40% στην ετήσια ασφάλεια!

 

Στο insuranceHub.gr σας δίνουμε τη δυνατότητα να κάνετε στην ασφάλεια αυτοκινήτου σύγκριση τιμών, σε παραπάνω από 28 ασφαλιστικές εταιρείες ώστε να επιλέξετε αυτήν που ταιριάζει στο δικό σας όχημα αλλά και στις δικές σας προτεραιότητες.

 

Γιατί InsuranceHub.gr

24/7 εξυπηρέτηση

Μαζί με το ασφαλιστήριο παραλαμβάνετε και τα ειδικά τηλέφωνα για την εξυπηρέτησή σας που είναι 24/7/365 για οτιδήποτε χρειαστείτε.

Οι καλύτερες τιμές

Στο InsuranceHub θα βρείτε ξεκάθαρα τις καλύτερες τιμές της αγοράς για την ασφάλειά σας και τις επιπλέον εξτρά καλύψεις!

Οι πιο φθηνές εξτρά καλύψεις

Μέσα από το InsuranceHub θα βρείτε τις φθηνότερες τιμές σε εξτρά καλύψεις όπως η οδική βοήθεια.

Αγορά χωρίς δικαιολογητικά!

Στις περισσότερες περιπτώσεις έχετε τη δυνατότητα αγοράς χωρίς δικαιολογητικά - δηλαδή χωρίς την άδεια κυκλοφορίας και το δίπλωμά σας!

Συχνές Ερωτήσεις

1Γιατί online ασφάλεια αυτοκινήτου;
Η online ασφάλεια αυτοκινήτου προσφέρει ευκολία καθώς μπορείτε να ασφαλιστείτε ανά πάσα ώρα και στιγμή, έχοντας απλά ένα κινητό τηλέφωνο ή υπολογιστή με πρόσβαση στο διαδίκτυο! Επιπλέον είναι μια πολύ πιο εύκολη και γρήγορη διαδικασία, σε σχέση με την παραδοσιακή ασφάλιση ενώ σε αρκετές περιπτώσεις δεν απαιτούνται δικαιολογητικά για την έκδοση του συμβολαίου!
2Ποια είναι η καλύτερη ασφάλεια αυτοκινήτου;
Η εύρεση της καλύτερης ασφάλειας αυτοκινήτου εξαρτάται πραγματικά από τις ατομικές σας ανάγκες. Δεν υπάρχει μια ασφάλεια που καλύπτει όλους τους οδηγούς και όλα τα αυτοκίνητα και είναι η καλύτερη για όλους! Αναλόγως τους ατομικούς σας παράγοντες (αυτοκίνητο που ασφαλίζεται, στοιχεία και ηλικία ιδιοκτήτη, κ.α.) θα βρείτε και τη δική σας ιδανική ασφάλεια!
3Τι καλύπτει η βασική υποχρεωτική ασφάλιση;
Η βασική ασφάλεια καλύπτει τις ελάχιστες καλύψεις που απαιτεί ο νόμος. Αυτές είναι η αστική ευθύνη έναντι τρίτων όσον αφορά τις σωματικές βλάβες (δηλαδή αν προκαλέσετε ένα ατύχημα και προκληθεί τραυματισμός) καθώς και τις υλικές ζημιές έναντι τρίτων (δηλαδή τις ζημιές των οχημάτων ή άλλης περιουσίας που έχει ζημιές από το ατύχημα). Στη βασική ασφάλεια μπορείτε να προσθέσετε όσες από τις 4 προαιρετικές καλύψεις επιθυμείτε για να την κάνετε πιο πλήρη!
4Πως θα βρω φθηνή ασφάλεια αυτοκινήτου;
Για να βρείτε φθηνή ασφάλεια αυτοκινήτου, ο καλύτερος τρόπος είναι να συγκρίνετε τιμές και καλύψεις από όσο το δυνατόν περισσότερες ασφαλιστικές εταιρείες. Αυτή την δυνατότητα σας τη δίνει η ιστοσελίδα μας όπου συγκρίνετε σε 2 λεπτά έως 27 ασφαλιστικές εταιρείες! Έτσι βλέπετε άμεσα ποια εταιρεία προσφέρει φθηνή ασφάλεια αλλά και τι παροχές υπάρχουν στο κάθε ασφαλιστήριο!
5Η οδική περιλαμβάνεται στην ασφάλεια;
Όχι, η οδική βοήθεια δεν περιλαμβάνεται σε καμία τύπου ασφάλιση και είναι μια προαιρετική κάλυψη με κόστος μόλις 5€ / τρίμηνο!
6Τι διάρκεια συμβολαίου να επιλέξω;
Η ετήσια και η εξάμηνη διάρκεια προσφέρουν τις καλύτερες τιμές και ειδικά η ετήσια ασφάλεια σας δίνει και τη δυνατότητα να έχετε τη μεγαλύτερη δυνατή εξοικονόμηση χρημάτων.
7Τι εκπτώσεις υπάρχουν;
Υπάρχουν διάφορες εκπτώσεις από τις ασφαλιστικές εταιρείες, ανάλογα την διάρκεια που θα επιλέξετε αλλά και την περίοδο που θα κλείσετε την ασφάλειά σας. Οι περισσότερες προσφορές αναφέρονται στο άνω μέρος της σελίδας μας!
8Ποια η διαδικασία για να αγοράσω online ασφάλεια;
Η διαδικασία είναι πολύ εύκολη! Από το πάνω μέρος της σελίδας μας, πατάτε το αντίστοιχο κουμπί προσφοράς για να βρεθείτε στην ειδική φόρμα όπου συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας, θα δείτε άμεσα τιμές και προσφορές από τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες του χώρου. Συγκρίνετε τιμές και καλύψεις και μπορείτε άμεσα να προχωρήσετε στην έκδοση της ασφάλειας. Πληρώνετε online ή μέσω κατάθεσης και λαμβάνετε άμεσα το ασφαλιστήριο συμβόλαιο στο e-mail σας!
9Πως πληρώνω το συμβόλαιό μου;
Μπορείτε να πληρώσετε μέσω κάρτας ή μέσω ebanking!
10Μπορώ να αγοράσω χωρίς δικαιολογητικά;
Ναι, οι περισσότερες αγορές για βασική ασφάλεια και αρκετές από τα πακέτα πυρός/κλοπής μπορούν να γίνουν χωρίς δικαιολογητικά! Θα δείτε και την αντίστοιχη επισήμανση στη φόρμα προσφορών!
11Πως θα γίνει η ανανέωση της ασφάλειάς μου;
Η ανανέωση της ασφάλειας γίνεται πολύ εύκολα μέσα από την εταιρεία μας. Εσείς λαμβάνετε το ειδοποιητήριο πληρωμής και έπειτα το νέο σας ανανεωτήριο συμβόλαιο.
12Τι θα συμβεί αν πουλήσω το αυτοκίνητό μου;
Αν πουλήσετε το αυτοκίνητό σας, τότε θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να γίνει διακοπή της ασφάλισης και επιστροφή των μη δεδουλευμένων ασφαλίστρων.
13Δεν έχω Ελληνικό δίπλωμα - Μπορώ να ασφαλιστώ;
Μπορείτε να ασφαλιστείτε, αλλά θα πρέπει να δούμε ποια ασφαλιστική εταιρεία δέχεται το δίπλωμά σας. Αν είναι Ευρωπαϊκό, μπορείτε σε όλες χωρίς περιορισμό.
14Μπορώ να ασφαλίσω το ηλεκτρικό μου αυτοκίνητο;
Φυσικά και μπορείτε. Πλέον οι περισσότερες ασφαλιστικές εταιρείες προσφέρουν ειδικά προγράμματα για ασφάλεια ηλεκτρικού αυτοκινήτου και ειδικές καλύψεις.